Gizli Sığınak ?


Ozberg

Recommended Posts

Arkadaşlar oyunun bazı videolarında ve steam rehberlerinde de gördüğüm bir gizli sığınak (Bunker Prepper's Cache) diye bir yer var . Oynadığım süre içerisinde aradığım kadarıyla bir türlü izine ulaşamadım . Bildiğim kadarıyla oyuna her yeniden başladığınızda farklı yerlerde spawn oluyormuş . Hiç rastlayanınız oldu mu bu sığınağa acaba :?:

Link to comment
Share on other sites

evet, her oyuna başladığınızda farklı bir yerde çıkıyor karşımıza ancak bugüne kadar takip ettiğim çoğu videoda ambar kapağının olduğu yerde illa bir yükselti var. yani dağların yamaçlarına veya tepelerin başlangıç noktalarına falan bakmak daha kârlı gibi.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

son sürümde bu mystery lake de camp office i var ray a doğru düz gidin dümdüz tepeyi çıkın hafif sola dönün sonra sol tarafta kayalık bölgenin sınırını takip edin orada bir tane vardı sığınak.içinde 2 tüfek erzak elbise falan vardı.ama orada çıkmazsa rasgele çıkıyor diye çıkmamıştır.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
On 04.06.2016 at 9:48 AM, geris said:

Bugün bir tane buldum, meğerse terkedilmiş sığınakmış her zaman orada spawn oluyormuş pek bir şey çıkmadı içinden görünce bayağı heyecanlanmıştım :(

Mystery Lake de miydi ?

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Her haritada 1 tane oluyor. Genellikle gözden uzak yerlerde, kayalık diplerinde bulunuyor. Bulmak için ya adım atmadık yer bırakmayacaksınız ya da şanslı olacaksınız. Ben 2 tanesinin yerini biliyorum. Biri Bozkurt dağına çıkılan halatın olduğu yerde diğeri Gizemli göldeki ofisin yakınında. Ofisi yani gölün oradaki klübeyi arkanıza alınca rayların diğer tarafına geçiyorsunuz. Tepeye çıktığınızda kayanın hemen dibinde.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.