Kendinizi Tanıtın!


hunglasx

Recommended Posts

Merhabalar,

Hepimiz oradan buradan bu oyuna ulaştık, oyundan haber aldık ve takip listemize ekledik. Siz oyunla nasıl tanıştığınızı, oyun hakkındaki düşüncelerinizi ve kendinize ait bilgilerinizi buraya yazabilirsiniz.

Ben başlayayım,

Adım Emir. Oyunu Kickstarter'dan beri takip ediyorum. Kickstarter'da bağış yapmamıştım zira oyundan tam emin olamadım. Fakat bekledikleri meblağ tamamlanınca oyunu ön-sipariş ettim. Gerçek hayatta dağcılık ile uğraşıyorum ve hep hayatta kalma oyunlarına ilgi duymuşumdur. Genelde bu konsept zombi yahut canavarlarla yapıldığı için pek hoşnut değildim ancak bu oyunu gördükten sonra gerçekten merakla bekledim bir sene boyunca. Sonra Bölüm Sonu Canavarı'nda Bağımsız programında Gökhan Yılmaz oyunu tanıtınca dedim ki bu oyun Türkiye'de popüler olabilir, daha geniş bir kitleye ulaşması gerek. O günden beridir elimden geldiğince oyunu Türkiye'de tanıtmaya çalışıyorum. Oyunun Türkçe çevirisi için yapımcı ekiple uzun bir süre konuştuk, biz Türklerin bu konuda biraz girişimci olması gerekiyor. Türkler hakkında pek bilgileri olmadığı için -oyun dünyası için konuşuyorum- onları forum açtırtmaya zorladım ve desteğimizi, ne kadar kalabalık olduğumuzu göstermek istedim. Siz de destek olursanız oyunun Türkçe gelme ihtimali artacaktır.

Benim hikayem böyle denilebilir. Sizinkileri de bekliyorum!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Merhaba 

ben Mustafa uzun zamandır okulum sebebi ile bilgisayarımda oyun oynamıyordum ancak bir gün pinti panda kanalının bu oyunu oynadığı videosu çıktı karşım mmhh bi bakayım dedim.timberwolf dağında mütecaviz zorluk derecesinde oynuyordu zorlandı bayağı vesaire ben izledikten sonra araştırmalarda bulundum ancak öğrenci olduğum için önce videoları izlemekle yetindim.İçimdeki tereddütü yenemedim bir türlü hem öğrenci olarak parasız hem de uzun zamandır oyun oynamamakla birlikte böyle bir oyun da görmemiştim ilginç bir deneyim olacaktı benim için.hiç param olmadığı için öncelikle oyunu korsan olarak edindim.o kadar kötü bir zamanda oynamaya başladım ki neredeyse sınıfta kalıyordum.elimdeki oyunun korsan olmasına bir yandan üzülüyor bir yandan günde 10saat oynuyordum.daha sonra steam'in yaz indirimi olacağı haberini aldım aklımdaki tek şey the long dark'ı kütüphaneme eklemekti.millet çılgınca oyun alırken ben sadece onu aldım.

 

Bazen kendime telkinde bulunuyorum "çok fazla oynuyorsun oynama bu kadar.sıkılacaksın" şeklinde lakin yine kendimi ya av ya da avcı olarak buluyorum the long dark dünyasında :) 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.