ThatDearGuy

Members
  • Posts

    50
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ThatDearGuy's Achievements

Prepper

Prepper (3/4)

25

Reputation

  1. Any chance a future Hinterland game might find its way to GOG, or has that door been closed now? I was just beginning to build a nice library there. 😊
  2. I was quite impressed with this one for the halloween event. https://twitter.com/ThatDearGuy/status/1057336608901480448
  3. So much snow, but sadly no skis to be found. Will we one day get our cross-country on in The Long Dark? I mean, this is Canada.
  4. What's the best way to pry a Hinterland employee away from their keyboard? Assume it's Friday.
  5. What made you think, 'hey I need to go and create The Long Dark'?
  6. Helt mulig. Jeg bor i Oslo nå og vintern har ikke funnet oss i år, men ingen klager om det (med mindre det er glad). Første dager etter flyttet til Norge var det minus tredve grader i Akerhus. Det var noe nytt! Lykke til med norskkurs! Det er en godt plan. Jeg håper at story mode skall ogsa ha norsk språk. Jeg tror at survival og spesifikk single player survival er noe men må lære å sette pris på. Jeg fant ut om den typer survival gameplay ved å spille mods for andre dataspil.
  7. Hm.. misschien heeft iemand in Hinterland met een misschien Nederlandse achtergrond hier een hand in?
  8. Er der virkelig ingen nordmenn her? Full disclosure: jeg er Nederlandsk og har bare bodd i Norge i sjue år. Jeg elsker den lange skandinaviske vintrene her og jeg trodde egentlig at TLD kunne har vært skikkelig Norsk? Det er jo bare min utlandske perspektiv, men de fleste nordmenn jeg kjenner elsker vildmarket (ihvertfall på tv).