Ozberg

Members
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

About Ozberg

  • Birthday 01/14/1990

Ozberg's Achievements

Prepper

Prepper (3/4)

0

Reputation

  1. Crafting olacak zaten kesin ama inşallah gerçekçiliği bozmayacak bir crafting sistemi olur . Oyun için şu anda ne kadar mermi o kadar hayat desek yalan olmaz , fazla mermi de yok hep 5er 5er çıkıyor sağdan soldan . Oyuna şöyle bir terkedilmiş military base falan gibi bir yer ekleseler de güzel güzel lootlayabilsek o zaman 50 günü görürüz heralde . Aslında bu early access olayı yaygınlaştıktan sonra oyunlar yarım yamalak piyasaya sürülmeye başlandı. Mesela her erken erişim oyununda olduğu gibi bunda da dünya kadar eklemeler yapılabilir. Şöyle bir örnek vermem gerekirse, hadi diyelim fişek ürettik, bıçak ürettik, balta ürettik. Eee sonrası ne olacak peki. Şu kadarını söyleyim. Oynarken bütün her yeri gezip nesneleri topladıktan sonra yaptığım tek şey neydi biliyor musun. Sabah çıkıp bir geyik vurmak, etini alıp pişirmek, pişirmek için forage wood yapmak, su kaynatmak, yorulunca uyutmak. Fişekler bitince de ölmeyi beklemek. Oyun bundan ibaret bir zaman sonra. Bu sadece bana değil herkese böyle. Yani epey bir değişiklik gerekiyor gibi bu oyuna. Yani bu şekilde çok kuru yavan olacağını belli etti bana göre. 2. haritanın nasıl olacağını hiç düşünmüyorum. Çünkü sistem aynı olduktan sonra değişen sadece mekan olacak. Hikaye modu yarım günlük iş zaten. Hadi 1 diyelim. Valla artık bu erken erişim olayı çok yavan gelmeye başladı her oyun için. Bu halinden çok daha güzel olacağından şüphem yok fakat nasıl güzel bulduğum yanlarını söylüyorsam, hoşuma gitmeyen yanlarını da söylerim. Böyle kuru yavan kalmaz inşallah. Doğru söylüyorsun bir çoğuna katılıyorum . Ama şu an Alpha tabi oyun zaman içerisinde bir çok ekleme doğal olarak yapılacaktır . Oyunu bu haliyle oynadığımızda zaten belirli bir zaman sonra kısır bir döngünün içine giriyoruz dediğin gibi ve ölümü beklemeye başlıyorsun . Yine de bence diğer zombi veya fantastik senaryolara sahip survival oyunlarından bana daha çok keyif veren bir oyun olarak buluyorum The Long Dark'ı . İnşallah doğru ve gerekli olan geliştirmelerle aksamadan düzenli bir biçimde ve kaliteli ilerleyerek beklenen potansiyele layık olur .
  2. Crafting olacak zaten kesin ama inşallah gerçekçiliği bozmayacak bir crafting sistemi olur . Oyun için şu anda ne kadar mermi o kadar hayat desek yalan olmaz , fazla mermi de yok hep 5er 5er çıkıyor sağdan soldan . Oyuna şöyle bir terkedilmiş military base falan gibi bir yer ekleseler de güzel güzel lootlayabilsek o zaman 50 günü görürüz heralde .
  3. Bence de kesin cheat engine tarzı bir durum vardır onlarda . Valla ben zorlaya zorlaya artık ne mermi ne lootlanmadık yer ne de alet edevat bıraktım anca 20 gün oldu ama 5 mermim daha olsaydı belki 5 - 6 gün daha giderdim diye düşünüyorum ama oyunda en fazla 10 mermi bulabildim . Son 2 gün zaten hep o sığınağı aradım ama bulamadım yine ..
  4. Yine de iyi dayanmışsın . Dışarıda forage farkını bilmiyordum bu arada öğrenmiş oldum teşekkürler
  5. Kaçınılmaz son uykuda yakaladı .. Açlıktan çiğ et yersen olacağı bu